İsmi Yaşatılan Arkadaşlarımız

CAN VİDİNLİ

Can Vidinli, 17 Aralık 1978 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Yaşamının büyük kısmını annesi ve kız kardeşi ile birlikte İstanbul Levent’te geçirdi. Lütfi Banat İlkokulu’nu bitirdikten sonra 1989 yılında İstanbul Erkek Lisesi’ne başladı ve 1998’de 6 TMA sınıfından mezun oldu.

Liseyi henüz bitirdiği günlerde, 23 Haziran 1998 sabahı meydana gelen talihsiz bir trafik kazası sonucunda maalesef onu kaybettik. Mezarı, 6 yaşında kaybettiği babasının yanında Ordu’nun Ünye ilçesinde bulunmaktadır.

Can yaşasaydı, Galatasaray’ın UEFA şampiyonluğu ile mutluluktan coşacak, ama takımının başarısızlıklarına da bir o kadar öfkelenecek büyük bir taraftar, çok ilgili bir futbol izleyicisiydi. Ayrıca yetenekli bir yüzücü ve iyi bir eskrimci olarak da bilinen sportmen kişiliğinin yanı sıra teknoloji merakı, Metallica hayranlığı, araba ve motorsiklet tutkusuyla da tanıdığımız çok yönlü bir arkadaşımızdı. Pratik zekası, pozitif enerjisi, yerinde duramaması, duygusallığı, yardımseverliği ve merhametli yapısı sayesinde kısacık yaşamına birçok deneyim, başarı ve dost sığdırmıştı. Onu sevmeye ve yüreğimizde yaşatmaya devam ediyoruz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tüm Özgecmisler
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA