İsmi Yaşatılan Arkadaşlarımız

EMRE KOZ

Emre Koz, 24 Ocak 1978 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlköğrenimini Kızıltoprak Melahat Şefizâde İlkokulu’nda tamamladıktan sonra hayatı boyunca bir parçası olmaktan gurur duyduğu İstanbul Erkek Lisesi’ne başladı ve 1989 - 97 yılları arasında burada eğitim aldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olan Emre, İzmir Narlıdere’de kısa dönem askerlik yaptı. Profesyonel iş hayatında kimya mühendisliğinin yanısıra kalite yönetim sistemleri ile ilgilendi. Ne yazık ki 24 Şubat 2012 günü geçirdiği kalp krizi sonrası çok erken yaşta hayata gözlerini yumdu.

Sarı-siyah renklere olan bağlılığını her fırsatta dile getiren Emre, 2007-2012 yılları arasında yaklaşık üç dönem İELDER yönetim kurullarında yedek ve asil üye olarak çalıştı. Özellikle derneğin e-bültenlerinin hazırlanıp yayınlanması konusunda çok emek verdi. Çalışkanlığı, disiplini, özeni ve hiçbir zaman sorumluluktan kaçmaması ile tüm sarı siyahlı çalışma arkadaşları tarafından çok takdir edilen ve tanıyan herkesin yürekten sevdiği Emre; tertemiz kalbi, cana yakın kişiliği, esprili yaklaşımları ve muzip gülümsemesi ile çevresindekilerin gönlünde yarattığı sevgi dolu yerini daima koruyacaktır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tüm Özgecmisler
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA